Forever Living

FÖRETAGET GRUNDADES REDAN 1978 I ARIZONA, USA, ÄGS PRIVAT OCH ÄR IDAG ETT GLOBALT FÖRETAG

Sedan 40 år tillbaka är Aloe Vera basen för Forever Living Products verksamhet och central i deras produktutvecklingMed kontor i mer än 160 länder är Forever Living Products ett globalt företag med återförsäljare, som kallas  Forever Business Owners (FBOs), över hela världen. Forever har en internationell infrastruktur som gör det möjligt för människor att  bygga upp egna verksamheter i den skala de själva önskar. 

ETT FÖRETAG MED HÖG TROVÄRDIGHET

Forever är ett familjeägt företag som har vuxit stadigt sedan  starten. I Norden heter deForever Living Products Scandinavia och är bland annat medlem i Direct Selling Sweden (DSS) – en organisation som representerar människor och företag som är verksamma inom direktförsäljning, där Network Marketing ingår.


FRÅN PLANTA TILL PRODUKT

Forever Living Products är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe Vera. Genom att de noggrant kontrollerar hela produktionsprocessen, från planta till färdig produkt, kan de garantera allra högsta kvalitet, vare sig det gäller Aloe Vera-dryck, kosttillskott eller hudvårdsprodukter.


PRISBELÖNT KVALITET

Att kvaliteten är oerhört viktig visar även en rad certifieringar och kvalitetsmärkningar som de har fått runt om i världen. Forever var till exempel först med att få International AloeScience Councils Seal of Approval. Många produkter är godkända enligt Kosher Rating och Islamic Seal och de flesta av kosttillskotten är Halalcertifierade.


SAMARBETE OCH OMTANKE

Det sociala engagemanget är viktigt för Forever och företaget ser till att alla medarbetare har en bra och säker arbetsmiljö. Forever samarbetar även aktivt med olika hjälporganisationer och humanitära projekt eftersom de vet att världen är större än Forever och de vill göra allt vi kan för att hjälpa människor världen över till ett bättre liv.


NÖJDKUNDGARANTI

Vår unika Nöjdkundgaranti innebär att om kunden inte är nöjd med sitt köp kan hen skicka tillbaka varan inom 90 dagar – oanvänd, helt eller delvis använd – tillsammans med kvittot och få pengarna tillbaka.