Nyheter 🌟

✨✨ NYHETER ✨✨

ALOE BODY WASH

Äntligen är den här!! Vår nya Aloe Body Wash! 💚 Unna dig en ny duschupplevelse!

Aloe Body Wash använder naturligt rengöringsmedel för att skapa ett mjukt krämigt skum som rengör och fräschar upp din hud, utan att torka ut den. 

Baserat på vår finaste Aloe vera, såklart.

ALOE BODY LOTION

Trött på tjocka, flottiga lotioner som aldrig verkar sjunka in i din hud? Då: den här är till dig! 💙 Aloe Body Lotion absorberar lätt i din hud, vilket gör den mjuk och smidig med en lätt doft som passar både damer och herrar. En perfekt vardaglig fuktkräm!
 

☀️ NYHETER ☀️

🥭 FOREVER ALOE MANGO 🥭

Aloe vera-dryck med vitamin C och tropisk smak av mango

Somrig version av vår storsäljande Aloe vera-dryck med smak av tropisk mango. Liksom originalet består Forever Aloe Mango av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet. Och precis som våra övriga Aloe vera-drycker innehåller Forever Aloe Mango vitamin C och kommer i en miljövänlig förpackning. 

👩🏻 ALOE-JOJOBA SHAMPOO 👩🏻

Vårdande rengöring för alla hårtyper

Krämigt och återfuktande. Aloe-Jojoba Shampoo är ett lyxigt schampo med Aloe vera och hårförstärkande jojobaolja. Fritt från sulfater och så milt att hela familjen kan använda det varje dag.

För vem?

Aloe-Jojoba Shampoo passar alla som tvättar håret – oavsett hårtyp. Speciellt lämpligt för dem som vill undvika produkter med sulfater. En frisk, tropisk doft med toner av stjärnfrukt och melon gör den uppskattad av såväl kvinnor som män.

Du får:

👩🏻 ett schampo för alla hårtyper som även vårdar hårbotten

👩🏻 vårdande Aloe vera och jojoba

👩🏻 ett rikt lödder som hjälper till att skölja bort orenheter

👩🏻 fräscht hår som är lätt att frisera


👩🏻 ALOE-JOJOBA CONDITIONER 👩🏻

För fylligare och glansigare hår

Formulan i Aloe-Jojoba Conditioner är kraftfull och samtidigt skonsam. Ditt hår blir mjukt, glansigt och enkelt att styla. Passar perfekt ihop med Aloe-Jojoba Shampoo. 

För vem?

Aloe-Jojoba Conditioner passar alla hårtyper. En lätt formula som vårdar utan att tynga ner och ger ett fylligt och fräscht resultat. Med samma uppfriskande tropiska doft med toner av stjärnfrukt och melon som Aloe-Jojoba Shampoo, gör den uppskattad av såväl kvinnor som män.

Du får:

👩🏻 ett balsam för alla hårtyper som även vårdar hårbotten

👩🏻 Aloe vera och jojoba

👩🏻 tre olika oljor som bevarar fukt